Wekelijkse Zangoefeningen

Hoe houd jij je stem op peil nu er niet samen gezongen wordt? Misschien zing je nog wel eens mee tijdens een Zoom repetitie of online workshop. Of blijft het bij het meeneuriën van een mooi lied wat op de radio of Spotify voorbijkomt. 

Juist nu zoveel zangactiviteiten stil liggen is het de uitdaging om je instrument te blijven gebruiken om in conditie te blijven. Want zingen maakt niet alleen blij, als de koren straks weer live mogen repeteren, dan is het belangrijk dat jouw stem gezond werkt.

In de afgelopen maanden heb ik daarom een soort van  “onderhoudsabonnement” ontwikkeld. Gedurende een maand ontvang je elke week een aantal zangoefeningen via je WhatsApp, “Wekelijkse Zangoefeningen”. Doordat je de oefeningen op je telefoon krijgt, kun je ze op je eigen tijd & plek meezingen. Natuurlijk is elke oefening voorzien van een tip of trick.

De zangoefeningen zorgen elke keer voor frisse input om met je stem bezig te zijn. Van verschillende leerlingen krijg ik te horen dat hun stem er van opknapt en dat ze er gelijk weer blije energie van krijgen.

Voorbeeld
Luister (en doe vooral mee) met deze oefening om een indruk te krijgen.


Meedoen
Wil je de Wekelijkse Zangoefeningen een maand lang ontvangen, stuur dan een berichtje naar:
E: info@mirjamfeijer.nl of M: 06-185 815 24

Vermeld hierbij je naam, adres en mobiele telefoonnummer. Hierna ontvang je van mij een bevestiging, een factuur en een maand lang elke week vier oefeningen. 

Kosten
Voor één maand wekelijkse oefeningen betaal je € 19,50.