Wekelijkse Zangoefeningen

In de afgelopen maanden heb ik een soort van onderhoudsabonnement voor de stem ontwikkeld: Wekelijkse Zangoefeningen via WhatsApp.
Omdat ook mijn zanglespraktijk stil kwam te liggen besloot ik oefeningen voor mijn leerlingen in te zingen die ze thuis konden doen. Vanaf het begin was de animo groot. De oefeningen zorgden voor frisse input om met de stem bezig te zijn. Gefocust, op eigen momenten, tijdens alledaagse bezigheden. De leerlingen kregen er weer energie van.

Nu de lespraktijk weer open is en ik mijn leerlingen weer live hoor, merk ik zo af en toe verandering. “Hé, dat doe je nu echt anders”, zeg ik dan. “Ja, maar dat zei je toch steeds tijdens de oefeningen”, wordt er dan geantwoord.
Een mooi compliment natuurlijk dat de oefeningen hun vruchten afwerpen.

Onder andere dát maakt dat ik de komende tijd door blijf gaan met het maken van de oefeningen: jou als zanger stimuleren de stem te trainen. Daarbij ziet het er voorzichtig aan naar uit dat we na de zomer als koren weer live bezig kunnen. Dus die stemmen moeten nu gesmeerd!

Probeer het maar eens uit met bijvoorbeeld deze oefening:


Meedoen
Wil je de Wekelijkse Zangoefeningen een maand lang ontvangen, stuur dan een berichtje naar:
E: info@mirjamfeijer.nl of M: 06-185 815 24

Vermeld hierbij je naam, adres en mobiele telefoonnummer. Hierna ontvang je van mij een bevestiging, een factuur en een maand lang elke week vier oefeningen. 

Kosten
Voor één maand Wekelijkse Oefeningen betaal je € 19,50.